Green-Kill
Medarbejder | Kontakt

Grøn bekæmpelse

Rotterstreg
Musstreg
Muldvarperstreg
Myrerstreg
Fugle streg

Mår streg

streg

Nyhedsmail

Skriv dig op til vores nyhedsmail,

med nyheder og gode tilbud.

 

Navn:

E-mail:

 

Rotter på loftet?

Ser du rotter eller spor derefter er det vigtigt straks at kontakte teknisk forvaltning i din kommune. Efterfølgende sender kommunen skadedyrsbekæmpere som GREEN•KILL ud for at løse problemet, da rottebekæmpelse kun må udføres af professionelle med skadedyrs autorisation.


Herudover er man som grundejer forpligtet til altid at sikre sin ejendom mod rotter samt renholde ejendommen, så rotternes levevilkår indskrænkes. Med en sikringsaftale hos GREEN•KILL optimerer du din ejendom bedst muligt i kampen om at holde rotter væk fra grunden og ejendommen. Selv om den kommunale rottebekæmpelsen er gratis, så er de eventuelle skader, som rotterne forårsager det ikke, og dem skal du selv betale. Hertil kommer smittefaren ved at dele matrikelnummer med den sygdomsbærende rotte, hvilket bestemt ikke bør ignoreres, da der er risiko for at de kan overføre dødelige sygdomme via deres afføring og urin.

 

Vinterrotter

Vær opmærksom på rotter især i hårde vintermåneder, da skadedyrene her vil søge varmere områder at bo i såvel som at søge føde i. Rotterne bliver en del mere aggressive i denne tid og det anbefales at kontakte en skadedyrsbekæmper ved de mindste tegn på rotter eller andre gnavere.

 

GREEN•KILL Sikringsaftale

Det er både sundhedsskadeligt og økonomisk risikabelt at lade stå til over for skadedyr. Er der f.eks. mistanke om mus eller rotte-tilhold vil den forebyggende sikring og inspektion vise sin effektivitet og virke inden der er sket omfattende og uoprettelige skader. For at undgå mus eller rottetilhold bør man sikre sig en regelmæssig skadedyrskontrol gennem en sikringsaftale.

 


5 tips til rottesikring

  1. Undgå affaldsbunker i gårde, kældre og på lofter.

  2. Luk altid gamle, ubenyttede kloak- og afløbsrør.

  3. Kontroller at idriftværende kloakker, afløb og toiletter er o.k.

  4. Monter evt. rottestop på kloakrør/faldstamme og metalnet over faldstammeudluftning

  5. Skru metalriste i gulvafløb fast.

Copyright (C) 2012 | Green-kill.dk | E-mail: mail@green-kill.dk